Præsentation af orkesteret

Hvem er vi.

De Samspilsramte er et underholdningsorkester bestående af amatørmusikere, som for flere år siden fandt sammen via Ældresagen i Herlev og Gladsaxe. Vi optræder til nytårsfester, fastelavnsfester og andre arrangementer i pensionistforeninger og andre foreninger.

Vi mødes med vort publikum til festligt samvær, hvor der er rig mulighed for at danse og synge med, hvis man har lyst til det. Vi sender sangblad, som vil kunne printes ud af værterne i det ønskede antal.

De Samspilsramte består er fritidsmusikere med mange års musikudøvelse bag sig. Vi spiller på instrumenter som: klaver, guitar, ukulele, bas, violin, saxofon, klarinet, fløjte, sav og slagtøj, samt mange forskellige rytmeinstrumenter og dertil kommer, at flere i orkesteret også fungerer som sangsolister. Vi optræder både som fuldt orkester, men også gerne i mindre grupper.

Hvad spiller vi:

De Samspilsramte spiller musik fra de seneste 100 år – et righoldigt repertoire med noget af det bedste fra denne periode.

Tænk bare på den danske sangskat: de gamle danske revyviser fra 30’erne, fremført af Liva Weel, forfattet af PH med musik af Kai Normann Andersen, som f.eks.  ”Glemmer Du”, ”Man Binder Os på Mund og Hånd” og ”I Dit Korte Liv”.

Samt gode danske tophits fra 50’erne – slagere som ”Den Gamle Gartners Sang”, ”Susanne Birgitte og Hanne” og ”Pige Træd Varsomt”.

Vore danske sange fra 60erne og 70erne er tæt forbundne med navne som John Mogensen, Bjarne Liller, Otto Brandenburg, Grethe Ingmann, m.fl. Det er sange de fleste af os kender, og elsker at nynne med på: ”Karl Hermann”, ”Så Længe Jeg Lever”, ”Nyboders Pris”, ”To Lys På Et Bord”, ”Nattens Sidste Cigaret”, ”Alley Cat” og mange flere.

Fra den amerikanske sangskat har vi fundet inspiration i skønne evergreens, sunget af bl.a. Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Frank Sinatra og Elvis Presley. Sange som ”On The Sunny Side of The Street”, “Can Anyone Explain The Thrill of A Kiss” eller “Fly Me To The Moon”.

Orkestret mødes ugentligt på Telefonfabrikken i Gladsaxe, hvor vi planlægger og indøver nye værker til vort repertoire, og hvor vi selv nyder at spille den musik vi holder af, og som vi gerne vil dele med vort publikum.